pondělí 23. dubna 2012

Zcela nový začátek


Vy mě neznáte. Já vás však ano. Den co den pročítám vaše blogy, obdivuji outfity a píšu komentáře pod jménem Anonymní. Už mi to nestačí. Už nechci být jen tou anonymní osobou.  Proto si zakládám blog a chci s vámi sdílet část mého života. Chci se s vámi podělit o své názory, zkušenosti, outfity, inspirace a tužby. Chci znát vaše rady a názory a především - být jednou z vás!

Jmenuji se Michaela, je mi 18 let a žiju (překvapivě) v České republice. Těžko říct, jestli je dobré se naší zemí chlubit nebo ne. Móda v ČR? Katastrofa! .. Tedy alespoň v mém okolí. Proč by se také lidé na vesnici někam parádili, že. No ale vraťme se k tématu. Takže něco málo o mě víte a víc se toho jistě dozvíte. Kdo by měl otázky, sem s nimi. Budu jenom ráda :-)

Tyhlety začátky jsou pěkně nudné, že?

Tak do toho zkusím skočit - jak se říká - po hlavě!
Držte mi palce :-)

M.

10 komentářů:

  1. Taky držím palce kdyžtak si budeme pomáhat viď :D:)

    http://alittlebookfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. přesně.. začátky jsou pěkně nudné :D sama vidím, jak se mi nechtějí psát ani rozvinutější články, protože vím, že si je nikdo nepřečte :D ale tobě držím palce a jsem tvou novou followerkou :)

    http://sunnyym.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, vítám tě mezi nás:) Přeji hodně štěstí v začátcích a ráda si tě přidám do sledovaných:)

    mh-priorities.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Súhlasím, že začiatky sú strašne nudné. To hovorím z vlastnej skúsenosti. Ja som rada, keď si to prečíta aspoň pár ľudí, jeden zablúdilec z Ruska a podobne. Takže Ti prajem veľa šťastia, trpezlivosti a úsechov. :)
    www.thefashion-journal.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Začátky jsou těžké :) Mám blog už několik měsíců a myslím si, že podle počtu komentářů na mém blogu se v začátcích stále nacházím :D Držím palce, aby se ti to povedlo "rozjet" :)

    OdpovědětVymazat