středa 18. července 2012

High heels

Ahojte! 
Heels jsou pro mě opravdu veliký problém. Už dávno vím, že mám velmi úzkou nohu a místo čísla 39 si boty na podpatku pravidelně zkouším o 2 - 3 čísla menší. Vždycky se mi líbily vysoké podpatky dělající ženu vyšší, krásnější a štíhlejší, nemluvě o zeštíhlujícím účinku pro vaše nohy. Všechno vypadá líp, když máte podpatky. Jenže já je nemám. Poraďte mi, co mám dělat. Mám neskutečně úzkou nohu a bota se mi na patě vyzouvá. Neujdu ani krok a už vím, že tyhle boty moje nebudou. Přitom bych je tak chtěla! Páskové boty nikde nemají a já je vážně potřebuju - zejména teď, když ...

... se můj problém ještě zhoršil s příchodem e-mailu od ředitelky soutěže Miss Aerobik Jany Čejkové. Letos jsem se, jak možná někteří z vás vědí a viděli mě na ČT4, dostala do celorepublikového semifinále Miss Aerobik. Zatím to šlo bez problému. Šlo pouze o cvičení a o zodpovězení otázky Kryštofovi Krýzlovi, českému reprezentantovi v alpském lyžování. Dostala jsem se do říjnového kola v Praze, kde ze 40 dívek vyberou finálovou dvanáctku. Ani se nesnažím doufat, že by mě mohli také vybrat. Jsou tam krásnější slečny, které cvičí daleko lépe.


Problémem je to, že příští sobotu jedu do Prahy na focení v plavkách. To by ještě nebyla taková tragédie, když se nezmíním, že jsou povinné boty na vysokém podpatku.

          1) Sháním je dlouho a všechny se mi vyzouvají
          2) Neumím v nich chodit
           3) Jsem zoufalá

Co mám dělat? Máte někdo stejný problém? Poraďte mi! 
PRRRROSÍÍÍÍÍM

16 komentářů:

  1. Gratuluju :) A co kdyby jsi na patu dala oboustrannou lepící pásku a patu si tak k botě přilelepila?? :) Ještě jsem to nezkoušela tak nevím jak to bude fungovat, možná že to je nesmyl. Ale třeba to půjde :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkus Deichmanna, tam jsem páskové vidla :)
    Jinak gratuluju :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám tiež veľmi úzku nohu, obvykle 38-39, a topánky na opätku mám všetky 37.
    musíš ísť do obchoďáku a skúšať až kým nenájdeš takú, kde ti sedí klenba, lebo to je dosť problém, keď máš úzku nohu, ale to asi vieš :D
    ak hľadáš niečo len na predvádzanie, ako si písala, teda, že v tom nemusíš byť celý deň, tak si skús vypchať špičku topánky niečím, alebo si kúp v drogérii tie gelové vložky do topánok, také tie maličké, bodové, čo sa dajú nalepiť na ktorúkoľvek časť topánky.
    Dúfam, že môj koment dáva zmysel :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty jsou nádherný!
    tak trénuj trénuj kočko, a zkus gelovky no :)

    OdpovědětVymazat
  5. Díky všem, už jsem zkoušela i vložky apod. Bohužel budu muset víc hledat :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to ti gratulujem :) Dúfam,že niečo vymyslíš,neviem ako by som ti mohla poradiť

    OdpovědětVymazat
  7. Přidávám se ke gratulacím a poradila bych ti obchod s názvem Vietnamci! Vím, rada možná blbá, třeba u nich vůbec nenakupuješ, ale.. já mám stejný problém. Mám úzkou nohu a na ples jsem boty musela shánět 2 měsíce, než mi nějaké byly. Koukala jsem se všude. I po drahých botech. Ale nic. A když jsem šáhla po poslední možností, kterou jsou Vietnamci, sehnala jsem tam boty za 200, krásné a úžasně mi seděly ;)

    http://sunnyym.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Mám stejný problém také v nich neumím chodit . Mám nohu 38 a musím si kupovat 26 :D http://www.colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ja zbožňujem opätky, najmä tie na platformách, vlastním ich dosť veľa, no a do niektorých si musím dávať vatu dopredu, pretože sa mi tiež vyzúvajú. Mám 39 ale tie mi bývajú tiež veľké a zasa 38malé, preto tá vata :)

    OdpovědětVymazat
  10. opatky nenosim, mam aj bez nich 180 cm :D ale jedno viem a to ze ti budem drzat palce! :)

    OdpovědětVymazat
  11. tak to ti asi neporadím, mě se taky skoro všechny vyzouvají :D

    OdpovědětVymazat
  12. Lovely shoes.
    I wonder if you would like to follow each other:)
    http://glossylala.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluju.. bohužel ti neproadím.. sice se mi boty také špatně schánějí.. ale to je tím žem ám číslo nohy 40,41.. bohužel nevim jak ti pomoc :(

    OdpovědětVymazat
  14. Pane bože, to je nejkrásnější animaci na celém internetu..

    Miluju vzhled tvého blogu, úvodní fotka super. :))

    OdpovědětVymazat
  15. Fúu tak to ti asi neporadím, ale držať palce ti budem! :)

    OdpovědětVymazat