úterý 14. srpna 2012

Holiday in the SUN

Zdravím vás zase po dlouhé obrovsky předlouhé době, opravdu mám docela vztek, jaká jsem špatná bloggerka, i když je pravda, že mou nečinnost na této stránce způsobila dvě aerobiková soustředění. Vrátila jsem se v neděli a teď odpočívám, protože v noci z pátku na sobotu zase odjíždím. Čeká mě po 11 letech dovolená v (Čechy oblíbeném) Chorvatsku. Poslední roky jsem stále létala Egypt, Djerba, Egypt, Djerba, takže se na tu změnu celkem těším. :)

Pomalu ale jistě se musím začit balit. Velmi důležitou složkou potřebnou k moři jsou pro mě opalovací prostředky. Takže co mě bude chránit před sluníčkem a pomáhat mi k čokoládové pokožce?



1. Altermed Bergasol Aerosol sprej (SPF 10, 150 ml) - Lékárna, 320 Kč
Tento moderní přípravek byl speciálně vytvořen pro rychlé a intenzivní opalování. Vysoce efektivní filtry spolu s vyživujícími složkami poskytují optimální ochranu proti UVA a UVB záření. Nízká ochrana, rychlé a intenzivní opálení. Dermatologicky testováno.
Bergasol jsem já osobně zkoušela pouze jako opalovací olej. S ním mám dobrou zkušenost. Na internetu jsem četla spoustu kladných recenzí na tento sprej, tak snad s ním budu taky spokojená. Potom dám vědět třeba v recenzi :-)



2. Bergasol krém po opalování (150 ml) - Lékárna, 197 Kč
Bergasol krém po opalování na obličej a tělo byl vyvinut tak, aby zajistil vyživení a hydrataci pokožky po jejím vystavení slunečnímu záření. Krém je obohacen o mangové máslo a meruňkové mléko - složky, které jsou známé svou vyživující schopností. Aktivátor opálení pomáhá udržet intenzivní opálení po delší dobu. Moderní složení, příjemná vůně evokující parfém i snadná aplikace bez obav ze zamaštění jsou trumfy nových opalovacích přípravků Bergasol. Odměnou vám bude bronzově zářící pokožka. Dermatologicky testováno. Nejde o samoopalovací přípravek! 
Tak to jsem vážně zvědavá, jestli budu jak černoch! :P



3. Altermed SUN Superbronze (SPF 10, 200 ml) - Lékárna, 265 Kč
Jedná se o mléko ve spreji na opalování s ochranným faktorem 10. Urychluje přirozené opálení. Obsahuje bio-urychlovač s tyrosinem, který napomáhá vzniku kožního barviva melaninu, a tak podporuje proces zhnědnutí kůže. Díky tomu je Vaše opálení rychlejší a intenzivnější. Spolu s obsaženým betakarotenem chrání membrány buněk před poškozením volnými radikály a předčasným stárnutím kůže. Vodě a potu odolná textura s obsahem hydratačních látek, avokádovým olejem a bambuckým máslem. Lehce parfémovaný, bez parafínů a parabenů.

Tento přípravek používám už asi dva roky a jsem s ním moc spokojená, doporučuju! Myslím, že za kvalitu je lepší si připlatit.



4. GS Betakaroten Forte (90 + 45 kapslí) - Dr. Max, 180 Kč
Tak tohle určitě znáte všichni, betakaroten jako doplněk stravy pro ochranu organismu před UV zářením a působením volných radikálů, pro lepší opalování na slunci i v soláriu, pro udržení zdravého zraku a pro podporu imunitního systému.



A na konec potřebuju radu! Sháním tzv. bronzovou vodu. Jde o vodu na opalování, která osvěžuje a zrychluje hnědnutí pokožky. Potřebuji ji do pátku a z žádného e-shopu mi to nejspíš nedoručí. Potřebovala bych ji sehnat v nějaké drogerii nebo lékárně v Brně.

Chtěla bych buď vodu na opalování DELICE SOLAIRE ACQUA BRONZE nebo SUN VITAL AQUA OPALOVACÍ SPREJ PRO RYCHLÉ ZHNĚDNUTÍ. Dám vám sem fotku a vy mi prosím napište, jestli jste to někde náhodou neviděli, popř. kde bych to sehnala. Děkuji, jste nejmilejší!




A co na opalování používáte vy? 
Je váš cíl mít čokoládově hnědou pokožku, nebo je vám jedno,
jestli domů přijedete bílá jako vápno? 
Těším se na vaše názory! :-)

13 komentářů:

  1. Používám stejné přípravky, jen od jiných značek:) letos bych se chtěla opálit, taky mně dovolená teprve čeká

    OdpovědětVymazat
  2. pekne!!! treba o seba dbat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zítra odjíždím na dovču, tak to abych ještě vyběhla do drogerky a podívala se po vodě na opalování:)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, betakaroten beru taky, ale právě od DM! :))
    Jinak děkuji za tvůj komentář a pokud tě to potěší stávám se tvým pravidelným čtenářem, máš to tu super! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý arzenál proti spáleniu :-) betakarotén je skvelá vec

    OdpovědětVymazat
  6. Ja nepoužívam nič dokonca sa slnku zámerne vyhýbam lebo nikdy som nenašla zmysel v tom dobrovoľne sa vypekať :D ale keď už tak na ochranu hlavne krémy Dailong tie sú podľa mňa najlepšie a hlavne vodeodolné :-) riadim sa heslom že sa človek nemá zbytočne vystavovať prudkému slnku :D toť vsio :D
    A ďakujem za komentár

    OdpovědětVymazat
  7. To se máš, taky jsem tam letos měla jet, ale nakonec to nevyšlo :(. Tak si nějakou pořádnou dovolenou naordinuju na příští rok :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Mischo, mám pocit, že jsem se trošku opálila už jen při čtení tvýho článku. :-) Ale jinak moc neřeším, jestli jsem "málo nebo hodně hnědá", hlavně když je pokožka zdravá. Altermed, který doporučuješ, rozhodně vyzkouším, i když asi až příští rok. Teď už to bude chtít spíš nákup roláků a svetrů. ;-)
    Měj se krásně.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  9. Nominovala som ťa v tomto článku,pozri si to :) http://diytutorialslizzy.blogspot.sk/2012/08/blog-awards.html

    OdpovědětVymazat
  10. ja by som nemohla mat leto bez betakarotenu!
    Inak pozývam ťa na prvú giveaway na mojom blogu pri príležitosti tretieho výročia!
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. OOo dekuji za rady :) Jsem zpatky na blogu ale s jinym blogem. Snad se stavis! <3

    runninginhersleep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Altermed opalovaky pouzivam taky a jsem moc moc spokojena! :)
    Recenze na krem od nich: nikkiroses.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat